Bouw en aannemer vacatures

Vastejob is een uitzendbureau voor bouwpersoneel waar je terecht kunt voor allerlei verschillende functies binnen de branche. Bouw vacatures zijn er ruim voldoende, waardoor we je relatief gemakkelijk kunnen plaatsen bij een werkgever die goed bij je past. Zo haal je meer plezier en voldoening uit je harde werk en ontstaat er een langdurige relatie. Dat vinden we belangrijk! Ben jij op zoek naar vacatures in de bouw? Lees dan vooral verder!

Bouw & aannemer vacatures

Waar kun je terecht

Wanneer je op zoek bent naar vacatures in de bouw dan heb je geluk. Er is namelijk een enorme vraag naar personeel in deze sector. Dat heeft te maken met een personeelstekort dat al meerdere jaren groeit. Dat komt omdat het simpelweg vrij goed gaat met de branche en er veel projecten worden uitgezet. Zodoende kun je op veel verschillende plaatsen bij uiteenlopende opdrachtgevers aan het werk. We kunnen je helpen om de bouw vacatures te vinden die goed bij jouw voorkeuren passen, zodat je straks met veel plezier naar je werk toegaat.

In de bouw zijn er ontzettend veel verschillende soorten vacatures. Zowel voor kantoormedewerkers als vakmensen die het werk uitvoeren. Hieronder staan een aantal van die functies beschreven.

  • Werkvoorbereider: Je zorgt voor materiaallijsten, inkoop van materiaal, het vaststellen van uren en soms ook het opstellen van offertes. Je maakt werkinstructies en controleert tekeningen. Kortom, je bent onmisbaar bij ieder bouwproject.

  • Projectleider: Jij weet als geen ander hoe je jouw medewerkers zo aanstuurt dat het project op tijd wordt gerealiseerd, waarbij je jouw kennis van de bouw uiteraard inzet.

  • Aannemer: Ben je van alle markten thuis wanneer het gaat om bouwprojecten? Dan passen aannemer vacatures in de bouw waarschijnlijk perfect bij jou.

  • Elektricien: Geen enkel pand kan zonder elektriciteit. Als elektricien zorg jij ervoor dat de aansluiting, bekabeling en afwerking van de elektra netjes en duurzaam wordt aangelegd.

  • Metselaar: Dit eeuwenoude beroep is nog altijd een kunst op zich. Je bouwt muren en wanden stukje bij beetje op en zorgt ervoor dat het geheel er mooi strak uit komt te zien.

  • Timmerman: Van trappen en kozijnen tot dakkapellen en renovatie, goede timmermannen zijn belangrijk voor veel verschillende bouwbedrijven.

  • Schilder: Als schilder kom je op veel verschillende plekken, bij nieuwbouwprojecten of bestaande objecten. Je zorgt voor de mooie laag verf die het geheel helemaal afmaakt!

  • Glaszetter: Als glaszetter verricht je de werkzaamheden die horen bij het plaatsen van glas in kozijnen en ramen van gebouwen.

Open sollicitatie

De mooiste bouw vacatures

Vastejob zorgt er als uitzendbureau voor bouwpersoneel graag voor dat je op een fijne werkplek terecht komt. Ongeacht je functievoorkeur en ervaring gaan we voor je aan de slag en zoeken we mooie bouwvacatures die goed bij je passen. Om dat te doen kijken we naar jou als mens. Je krijgt de kans om jouw talenten en ambities te ontwikkelen en in te zetten voor jouw nieuwe werkgever. Zo kun je je ontplooien en plezier vinden in je werk. Dit kennen we maar al te goed, want we passen het ook toe in onze eigen dienstverlening. Vanuit het motto ‘elke dag een beetje beter dan de dag ervoor’ doen we ons uiterste best om jou aan je droombaan te helpen!

Bekijk al onze vacatures

Wil je ook graag aan de slag bij een bouwbedrijf dat perfect bij je past? Of ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan onze openstaande vacatures, stuur een open sollicitatie of neem eerst contact met ons op. Ook wanneer je nog vragen hebt. We staan je graag te woord en helpen je bij het vinden van een leuke, vaste job!

Bouw & aannemer vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?