Elektrotechniek vacatures

Heb jij reeds ervaring in de elektrotechniek, of ben je nog aan het leren en oriënteer je je alvast op de toekomst? Ongeacht jouw kennis- en vaardigheidsniveau kunnen we je altijd helpen in je zoektocht naar de ideale vacature binnen de elektrotechnische branche.

Dit uitdagende werkveld met uiteenlopende functies biedt voor vrijwel iedereen een interessante werkplek. Bekijk, bij VasteJob, de leukste elektrotechniek vacatures in de buurt van Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Gouda.

Elektrotechniek vacatures

Vacatures en functies binnen de elektrotechniek

Vraag je je wellicht af welke functies er binnen de elektrotechniek veel voorkomen? Hieronder hebben we een divers lijstje functies weergegeven.

Dit is slechts een klein deel van de mogelijke functies binnen de elektrotechnische branche. Uiteraard zijn er ook nog aanverwante functies vanuit administratie- of saleswerkzaamheden, maar de hieronder benoemde titels houden zich rechtstreeks bezig met het uitvoerende werk.

 • Projectcoördinator:
  Hoe groter het project, hoe belangrijker het werk van de projectcoördinator wordt. Deze zorgt er namelijk voor dat het project op schema loopt en dat de uitvoering en realisatie van het gewenste niveau zijn.

  Vaak heb je in deze functie een HBO opleiding in een technische richting gevolgd en kun je bovendien omgaan met de hoge mate van verantwoordelijkheid.

 • Monteur:
  Er zijn ontzettend veel verschillende monteursfuncties, waardoor dit kopje eigenlijk een eigen lijstje zou kunnen krijgen.

  Van service- of onderhoudsmonteur tot installatiemonteur en alles daar tussenin, monteurs vormen de ruggengraat van de elektrotechnische sector en zijn daardoor altijd gewild!

 • Koeltechnicus:
  Een bijzondere functie binnen de elektrotechnische branche is die van koeltechnicus. Denk hierbij aan een specialisme met betrekking airco’s, warmtepompen en industriële installaties, waarbij extra kennis van toepassing is. De werkzaamheden zijn sterk verwant aan die van monteur, maar kunnen ook draaien om advies.

 • Metaalbewerker:
  Als metaalbewerker ben je werkzaam in een werkplaats. Hier houd je je bezig met het bewerken, repareren en maken van allerlei apparaten of constructies.

  De projecten waar je aan werkt lopen zeer uiteen, maar zijn binnen de elektrotechnische branche vaak verwant aan een werkend apparaat of een machine.

 • Kwaliteitscontroleur:
  Zowel intern als extern is deze functie voor veel organisaties van groot belang. Veel toepassingen, apparaten en onderdelen dienen namelijk volgens een bepaalde standaard te worden gekeurd.

  Als kwaliteitscontroleur zorg je er onder anderen voor dat deze keuringen goed worden doorstaan, omdat jij het geleverde werk op kwaliteit hebt gecontroleerd.

Open sollicitatie

De elektrotechnische branche

Het komt niet als een verassing dat de elektrotechnische branche nog altijd stevig doorgroeit. Zoals je ongetwijfeld weet gebruiken we allemaal dagelijks zaken die elektriciteit nodig hebben om te functioneren. Dit geldt al helemaal voor de industrie en het bedrijfsleven. Van huishoudelijke apparaten tot klimaatbeheersing en van productieprocessen tot de pakketbezorgdiensten. Al deze en meer zaken worden mogelijk gemaakt door de elektrotechnische branche. Een belangrijke sector dus!

Het is onze missie om jou aan een functie te helpen waar je voor langere tijd tevreden bent. Dit betekent dat we goed met jou in gesprek gaan om er achter te komen waar jij gelukkig van wordt. Vervolgens doen we ons best om een werkgever te zoeken die hierop aansluit. Dit proces krijgt alle aandacht die het verdient, waardoor jij uiteindelijk op een geweldige, vaste job terecht kom!

De perfecte elektrotechnische vacature vinden

Zou je ook graag aan de slag gaan bij een werkgever met de perfecte baan voor jou? We helpen je hier graag bij! Neem gerust een kijkje bij de beschikbare functies om te zien of er al iets tussen staat dat je aanspreekt.

Niet de juiste functie gevonden? Laat het aan ons weten, dan gaan we samen met je op zoek naar een vacature waar je gelukkig van wordt!

Groenvoorziening vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?