FAQ

VasteJob is een personeelsbemiddelaar in de logistieke en technische sector. Het doel is om jou te voorzien van een vaste baan. Langdurige relaties met kandidaten en bedrijven is daarbij van groot belang.

VasteJob helpt jou bij je volgende carrièrestap. Door goed te luisteren naar je wensen kunnen wij advies geven en gaan wij op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Het doel van VasteJob is om jou te voorzien van een job waar je met plezier naartoe gaat.

Bij elke vacature staat een “sollicitatiebutton”. Je kan dan het sollicitatieformulier invullen. Het helpt ons enorm als je ook je cv bijvoegt. Zo krijgen wij een goed beeld van wie jij bent en wat voor opleidingen, certificaten en werkervaring je hebt.

Je kan je vrijblijvend inschrijven, zodat VasteJob voor jou gaat zoeken naar een nieuwe job. Vul hier het formulier in. Als je ook je cv bijvoegt krijgen we een goed beeld van wie jij bent en kunnen we een passende job vinden.

Wanneer wij verwachten dat we iets voor je kunnen betekenen, word je uitgenodigd om bij ons op gesprek te komen. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we vacatures die bij jou aansluiten. Je kan dan beslissen of deze job iets voor jou is. Wanneer jij deze job ziet zitten voeren wij (indien mogelijk) een referentieonderzoek uit. Is dat in orde? Dan stellen wij je voor bij de klant. Vaak word je uitgenodigd bij de klant op kennismakingsgesprek. Uiteindelijk komt het beslismoment voor beide partijen: Is dit jouw nieuwe job?

Vaak hebben we al een vacature openstaan en kan je op korte termijn aan de slag. Zo niet, dan gaan we voor je op zoek! Wij zoeken vacatures die bij jou passen en afhankelijk van het aanbod vinden we zo snel mogelijk iets wat bij je past. Omdat het aanbod per type werk sterk verschilt kunnen we hiervoor geen duidelijke indicatie geven.

Dat kan zeker! Wij begrijpen het als je nog een baan hebt wanneer je op zoek bent naar iets nieuws. In overleg kunnen wij buiten onze gebruikelijke kantoortijden afspreken. Eventueel kunnen we een videogesprek houden, zodat je dat gemakkelijk vanaf huis kunt doen.

VasteJob is een personeelsbemiddelaar in de technische en logistieke branche met als doel. Wij streven naar lange termijn samenwerkingen met klanten, kandidaten en uiteindelijk een samenwerking tussen deze twee partijen.

VasteJob neemt voor u werk uit handen door voor u op zoek te gaan naar uw nieuwe collega. Dit doen wij op basis van: werving en selectie, uitzending en detachering.

Wanneer er een positie bij u vrijkomt laat u dit aan VasteJob weten. Graag ontvangen wij dan van u een vacaturetekst met specificaties over de ideale kandidaat en uw bedrijf. U kunt ervoor kiezen om foto’s bij de vacature te laten plaatsen, zodat kandidaten een goed beeld krijgen van de werkplek, producten etc. Op de foto’s worden alle logo’s en namen, waardoor uw bedrijf herkenbaar zou zijn, weggehaald. VasteJob maakt voor u een selectie aan kandidaten en u beslist welke kandidaten u zou willen uitnodigen op gesprek.

Dit hangt er vanaf of we al een geschikte kandidaat gesproken hebben. Wanneer dit niet het geval is doen wij er alles aan om de goede kandidaat voor u te vinden.

Dit kan digitaal via ons administratieprogramma, via de mail of Whatsapp. Ook kan je een overzicht met gewerkte uren bij ons op kantoor langsbrengen.

VasteJob gaat lange termijn samenwerkingen aan. Het verschilt per soort bemiddeling en job wat voor soort contract hierbij hoort.

Dit ligt aan de werkgever en de manier waarop de bemiddeling tot stand komt. Je hebt sowieso recht op vakantiegeld en, bij een 40 uurscontract, 25 vakantiedagen per jaar

Om in te kunnen loggen krijg je gegevens per mail toegestuurd. In deze mail staat een link, gebruikersnaam en wachtwoord

Neem contact op

BEL ONS
MAIL ONS
FAQ
CONTACT
Bezoekadres:
Vrijhof 19
2923 BR
Krimpen aan den IJssel

Tel: 0180 – 512376
Mail: info@vastejob.nl
Alleen WhatsApp: (06) 12 767 040
MIS NIKS!
Schrijf je in voor onze Job alert om de laatste vacatures te ontvangen:
Stel een job alert in

Werkgever?
Abboneer je op ons kandidatenoverzicht!
Inschrijven

Vind een job
Over VasteJob
Voor werkgevers
Contact
FAQ
Privacy statement
Downloads

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?