Financiële dienstverlening vacatures

Er zijn maar weinig mensen die geen mening hebben over de financiële sector, maar aan het einde van de dag kunnen we tegelijkertijd ook niet zonder. Zo kunnen we zonder hypotheek ons droomhuis niet kopen en zonder verzekeringen zijn we in bepaalde gevallen verder van huis dan ons lief is. Voel jij je thuis wanneer de cijfers in het rondvliegen? Dan passen onze financiële dienstverlening vacatures misschien wel erg goed bij jou!

Financiële dienstverlening vacatures

Functies in Financiële dienstverlening

Binnen de financiële sector zijn er allerlei verschillende functies. Deze lopen zeer uiteen. Ten eerste omdat de branche zelf behoorlijk divers is, maar daarnaast ook omdat het per werkgever verschilt hoe een bepaalde functie wordt ingevuld. Om je een idee van de mogelijkheden te geven hebben we hieronder een drietal functies voor je uitgelicht.

  • Accountant: Waar een accountant in het verleden zich vooral bezighield met financiële administratie, is de functie nu veel breder geworden. Van jaarrekeningen controleren tot helpen bij de opzet van een financieel administratiesysteem, de accountant helpt bedrijven om hun financiën goed op orde te hebben

  • Verzekeringsadviseur: Een verzekeringsadviseur geeft, zoals de naam al doet vermoeden, advies met betrekking tot verzekeringen. Het komt daarbij ook voor dat het gaat om hypotheken of pensioenen. Het is belangrijk dat een dergelijk adviseur onafhankelijk is en zijn of haar klanten voorziet van een eerlijk advies.

  • Consultant: Waar je als verzekeringsadviseur vaak particulieren helpt, ben je als consultant vooral actief in het bedrijfsleven. Je geeft financieel advies aan organisaties van verschillende formaten en helpt hen op die manier om hun doelstellingen te bereiken!

Open sollicitatie

Een branche in beweging

In de financiële sector kom je bijzondere innovaties tegen. Zo kunnen we nu steeds gemakkelijker betalen met onze telefoon, zijn er samenwerkingsverzekeringen waar je collectief spaart voor een lagere premie en worden er constant nieuwe diensten bedacht om het leven gemakkelijker te maken. Kortom, de financiële sector is constant in beweging. Dit maakt het tot een spannende en interessante branche.

Veel meer dan een financieel uitzendbureau!

Wil jij graag aan de slag in de omgeving van Rotterdam en lijkt de financiële sector je interessant? Dan is een financiële functie echt iets voor jou. Bij VasteJob beschrijven we ons graag als meer dan een uitzendbureau en houden we rekening met al jouw wensen.

We willen we graag een lange termijn relatie op bouwen en jou leren kennen. We kijken naar wat jij leuk vindt en wat het beste bij jou past. Door het grote aanbod aan vacatures in de financiële sector hebben we altijd de juiste match voor jou.

De koffie staat klaar en samen zorgen we ervoor dat jij een mooie vaste baan krijgt.

Bekijk al onze vacatures

Wij, van VasteJob, helpen je graag bij het vinden van de leukste functies als administratief uitzendbureau. Samen gaan we op zoek naar de organisatie waar jij perfect bij past, zodat je straks met ontzettend veel plezier aan het werk kunt gaan. Ben je er klaar voor? Bekijk dan de vacatures of neem meteen contact met ons op, dan gaan we gauw aan de slag.

Financiële vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?