Fulltime vacatures

Voltijd, of fulltime, werken, staat voor een werkweek van 35 tot 40 uur of meer. Bij een gemiddelde fulltime baan ben je van ongeveer 9 tot 5 uur op je werk, van maandag tot en met vrijdag. Zo werk je in een week ongeveer 40 uur. Minder vanzelfsprekend zijn bijvoorbeeld banen waarbij je onregelmatig werkt, als medewerker bij een storingsdienst bijvoorbeeld. Dan kan het ook zomaar zijn dat jouw 40 uur op diverse dagen in de week worden gewerkt, waaronder meestal ook het weekend. We vertellen je hier graag meer over, dus lees snel door!

Open sollicitatie

De voordelen van fulltime werken

Er zitten verschillende voordelen aan een fulltime baan. We hebben er hieronder een aantal voor je op een rij gezet om je daar een idee van te geven.

 • Je krijgt ook een fulltime salaris: We vinden het belangrijk dat je werk leuk is en dat wordt het al gauw wanneer je goed betaald krijgt voor het werk dat je levert. Met een fulltime baan zit dat vaak wel goed!

 • Onmisbaar worden voor je werkgever: Jouw constante aanwezigheid zorgt ervoor dat je al snel onmisbaar wordt op de werkvloer.

 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen: Omdat je tot wel 40 uur per week op de zaak bent houd je ook wel eens wat tijd over. Je kunt dan zelf initiatief nemen en een nieuw project starten of jezelf ontwikkelen met vakkennis.

 • Meer waardering en budget voor je vrije tijd: Omdat je een groot deel van de week druk aan het werk bent, heb je in de avond en tijdens het weekend veel meer waardering voor je vrije tijd. Bovendien heb je dankzij je fulltime salaris ook het budget om alles te doen waar je zin in hebt!

 • Iedere dag productief zijn: Wanneer je fulltime werkt ben je iedere dag productief bezig. Dit geeft je een gevoel van voldoening, zorgt ervoor dat je beter slaapt en is in het algemeen goed voor je zelfvertrouwen.

Vacatures

Branches met fulltime vacatures

Bij VasteJob kunnen we je altijd helpen in de zoektocht naar een fulltime baan in jouw branche. Of dat nu de werktuigbouw of de logistiek is, wij staan voor je klaar. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je talenten kunt ontwikkelen en een fijne, vaste job krijgt! Hieronder zie je een aantal van de branches waarin wij actief zijn en regelmatig vacatures beschikbaar hebben.

 • Bouw

 • Logistiek

 • Techniek

 • Transport

 • Administratie

 • Werktuigbouw

 • Groenvoorziening

 • Elektrotechniek

 • Sales

Elke dag een beetje beter!

Bij VasteJob hebben we een motto. We willen het namelijk iedere dag een beetje beter doen dan de dag daarvoor. Op die manier proberen we onze dienstverlening te verbeteren. Zo kunnen we nog betere matches maken tussen werkgevers en kandidaten. Wanneer beide partijen gelukkig zijn, zijn wij dat ook. Benieuwd hoe we je precies kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk al onze vacatures

Wij, van VasteJob, helpen je graag bij het vinden van de leukste functies als administratief uitzendbureau. Samen gaan we op zoek naar de organisatie waar jij perfect bij past, zodat je straks met ontzettend veel plezier aan het werk kunt gaan. Ben je er klaar voor? Bekijk dan de vacatures of neem meteen contact met ons op, dan gaan we gauw aan de slag.

Vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?