Groenvoorziening vacatures

Van grote natuurgebieden tot prachtige onderhouden voortuinen. Parken, bossen en tuinen hebben allemaal één ding gemeen: ze worden onderhouden door natuurliefhebbers.

Dit prachtige vakgebied in de groenvoorziening heeft een breed scala aan functies. Bij VasteJob hebben we veel interessante functies die we jouw als uitzendbureau in groenvoorziening in de omgeving Rotterdam kunnen bieden.

Heb jij ook groene vingers en ben je graag buiten? Lees dan hieronder verder waar we je van alles vertellen over vacatures, ontwikkelingen in de branche en hoe wij zorgen dat jij op de beste plek terecht komt. 

Groenvoorziening vacatures

Vacatures en functies binnen de groenvoorziening

Binnen groenvoorziening zijn er verschillende sectoren, zo kun je aan de slag in particulieren tuinen, groot groen, plantsoenendiensten en bermonderhoud. Een divers vakgebied dus, waar er allerlei keuze is tussen leuke functies.

De meeste functies binnen het gebied groenvoorziening zijn buiten. Vanwege het seizoensgebonden karakter van de groensector is flexibiliteit hierdoor een must.

Om je alvast een beeld te geven welke vacatures er in de groenvoorziening zijn, hebben wij er alvast een paar op een rij gezet:

  • Medewerker groenvoorziening gemeente: Samen met je collega’s ga je op pad om gemeentegroen te onderhouden en zorg jij dat alles er weer netjes bij staat. Bijvoorbeeld in Krimpen aan den IJssel.

  • Aanleg specialist groene daken: Nederland een stukje groener maken door groene daken te realiseren bij particulieren en bedrijven.

  • Bosmaaier: Met de bosmaaier ga je iedere dag op pad naar verschillende locaties om de bossen netjes te onderhouden.

  • Machinist bos en natuur bouw: Als machinist ga jij op verschillende machines werkzaamheden uitvoeren bij projecten in de bos en natuur bouw. Jij kent deze apparaten daardoor als geen ander!

  • Greenkeeper: Houd jij ervan om secuur te werken? Dan is het onderhoud en de aanleg van golfbanen iets voor jou.

De ontwikkelingen in de groensector

Als jij aan de slag wilt in de groensector, dan is het goed om alvast op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector. Groenvoorziening vacatures zijn populair vanwege het buiten werken en het directe resultaat dat je ziet van jouw werk. Een echte baan voor aanpakkers dus! Ben jij zo’n aanpakker? Sollicitieer dan! Dankzij nieuwe technologieën is er ook binnen de groenvoorziening veel innovatie geweest en hierdoor veranderd ook de manier van werken. Als uitzendbureau binnen de groenvoorziening hebben we de volgende ontwikkelingen op een rij gezet die wij voorbij zien komen:

 

#1 Urban farming Steeds vaker zien we stadslandbouw-projecten waarbij voedsel zo dicht mogelijk bij de stad verbouwd wordt. Een andere trend is ‘’guerilla gardening” waarbij veel groen wordt geplant in de openbare ruimte.

 

#2 Technologische ontwikkeling machines De groene sector ontwikkelt zich steeds meer op technologisch vlak, zo zijn tegenwoordig veel machines zoals bosmaaiers, grasmaaiers en kettingzagen met een accu uitgevoerd. Een stukje verduurzaming dat steeds verder gaat.

 

#3 Groen tegen klimaatverandering Groen is er niet alleen voor de mooi, maar steeds meer projecten zijn gericht op het bestrijden van de klimaatverandering. Bossen worden geplant om fijnstof op te vangen en groen wordt aangelegd om regenwater op te vangen.

Open sollicitatie

Bekijk al onze vacatures

Wil jij graag aan de slag in de omgeving van Rotterdam en houd jij ook van natuur? Dan is medewerker groenvoorziening echt iets voor jou. Bij VasteJob beschrijven we ons graag als meer dan een uitzendbureau en houden we rekening met al jouw wensen. We willen we graag een lange termijn relatie op bouwen en jou leren kennen. We kijken naar wat jij leuk vindt en wat het beste bij jou past. Door het grote aanbod aan vacatures in de groenvoorziening hebben we altijd de juiste match voor jou. De koffie staat klaar en samen zorgen we ervoor dat jij een mooie vaste baan krijgt.

Groenvoorziening vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?