Logistieke vacatures Rotterdam

Bij Vastejob.nl doen we iedere dag ons best om de beste match te vinden tussen werkgevers en werkzoekenden. Dit doen we door extra aandacht te besteden aan de relatie. Zo kijken we goed naar de aspecten die de functies die we aanbieden interessant maken en welke voorkeuren jij als werkzoekende hebt. Zo zorgen we ervoor dat je een leuke, vaste job krijgt waar je langdurig met plezier aan de slag kunt gaan. Dit doen we ook binnen de logistieke sector! Zoek jij een leuke logistieke vacature in Rotterdam? Lees gauw verder, dan vertellen we je hier meer over.

Logistiek vacatures

Logistiek vacatures Rotterdam

Er zijn allerlei leuke vacatures in de omgeving Rotterdam en het Krimpenerwaard mogelijk binnen de logistieke sector. We hebben hieronder een aantal van de functiemogelijkheden beschreven, om je hier een goed beeld van te geven.

  • Belader: Als belader ben je verantwoordelijk voor het juist inladen van bijvoorbeeld de vrachtwagens of trucks. Je rijdt met de vorkheftruck en zorgt ervoor dat de lading netjes en goed in de transportwagens komt te staan. Zo kan de chauffeur met een gerust hart op pad.

  • Chauffeur: Als chauffeur breng je vracht naar de juiste bestemming. Hiervoor leg je flink wat kilometers af op de weg. Je kunt goed uit de voeten met allerlei soorten voertuigen en rijdt met plezier rond om klanten blij te maken met de aflevering.

  • Planner: De planner zorgt ervoor dat de juiste routes op het juiste moment worden gereden. Je zorgt ervoor dat het werk correct wordt ingedeeld waardoor alle tijdsbestekken worden gehaald. Dit is een grote verantwoordelijkheid en dat betekent dat je veel voldoening uit je functie haalt!

  • Magazijn medewerker: Een magazijn medewerker houdt zich bezig met de voorraad in het magazijn. Je houdt dit bij en zorgt ervoor dat alles er netjes bijstaat, waardoor de processen binnen het bedrijf soepel doorlopen.

  • Expediteur: Een expediteur is een transportbemiddelaar. Je organiseert het proces van verzending en vervoer. Dit doe je meestal voor goederen die verscheept moeten worden.

Logistiek vacatures

Logistiek uitzendbureau: Waarom deze branche zo leuk is

Naast de voorgenoemde functies zijn er nog vele andere geweldige logistieke vacatures in deze sector in omgeving Rotterdam en Krimpen aan den IJssel. Deze bieden wij regelmatig aan. Wat logistiek medewerkers vacatures zo leuk maakt is het feit dat dit vakgebied altijd in beweging is. Zowel letterlijk als figuurlijk staat men er nooit stil. Dit maakt dat geen enkele dag hetzelfde is en jouw werk altijd uitdagend en verfrissend aanvoelt. Tel daarbij op dat er veel wordt geïnnoveerd binnen het vakgebied en je kunt rekenen op een spannende functie!

Hoe VasteJob jou helpt aan een job in de logistiek

Bij Vastejob doen we het net even anders dan bij andere logistieke uitzendbureaus. We vinden het namelijk erg belangrijk om te bemiddelen voor de lange termijn. Dit betekent dat we jou graag plaatsen op een functie waarvan we weten dat je er ook over enkele jaren nog goed in je vel kunt zitten. Dit vraagt extra aandacht in de procedure, iets waar we met plezier aan werken. Samen met jou bespreken we je eisen, wensen en voorkeuren. We leren je zo goed mogelijk kennen, zodat we weten op welke functies we je kunnen plaatsen. Vanuit daar wordt het gemakkelijker om een geschikte logistieke vacature voor je te vinden. Dat is de kracht van Vastejob als logistiek uitzendbureau!

Bekijk al onze logistieke vacatures (in Rotterdam)

Zoek je een vacature in de logistiek in de regio Rotterdam? Of zou je graag aan de slag willen gaan met een leuke, nieuwe functie? We zijn dan graag het logistiek uitzendbureau dat jou daarbij helpt. Je kunt op onze website gemakkelijk de openstaande vacatures bekijken. Anderzijds is het natuurlijk ook mogelijk om contact met ons op te nemen, zodat we samen aan de slag kunnen gaan om jouw ideale functie te vinden.

Logistiek vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?