Marine & Offshore vacatures

De marine & offshore branche is om verschillende redenen een bijzondere en mooie branche om in te werken. De meest voor de hand liggende reden daarvoor is dat er vaak onder uitdagende omstandigheden en op uiteenlopende tijdstippen hard wordt gewerkt. Minder voor de hand ligt het feit dat deze branche door bijvoorbeeld het wegvallen van investeringen in olie en gas ook figuurlijk gezien niet in ideale omstandigheden verkeert. Toch is er altijd vraag naar gekwalificeerd personeel voor verschillende, mooie vacatures. Daar vertellen we je met plezier meer over, dus lees vooral door!

Offshore vacatures

Typen functies in deze sector

Zoals zojuist werd benoemd is er altijd vraag naar gekwalificeerd personeel voor de marine & offshore sector. De functies binnen deze branche lopen daarbij heel erg uiteen. Zowel met betrekking tot niveau als werkzaamheden. Om je een goed beeld te geven van die diversiteit vind je hieronder een greep uit de functies die in de industrie en offshore sector te vinden zijn.

  • Operator: Van een specifieke machine tot aan een volledig fabrieksproces in een industriële omgeving, als operator ben je verantwoordelijk voor één of meerdere machines. Van een draaibank tot aan een robot.

  • Monteur: Binnen de marine & offshore is er vrijwel altijd vraag naar monteurs. Deze zijn altijd onder te verdelen in allerlei verschillende typen monteurs. Van elektromonteur tot servicemonteur en nog vele andere specialisaties.

  • Heftruckchauffeur: Heftruckchauffeurs zijn onmisbaar binnen de marine & offshore. Daar is een simpele reden voor. Goederen en zwaar materiaal worden voornamelijk op pallets vervoerd en de makkelijkste manier om een pallet te verplaatsen is met een vorkheftruck!

  • Engineer (van elektro tot data): Net als monteurs zijn engineers er in vele verschillende soorten. Van dataengineer tot industrial engineers bijvoorbeeld. Over het algemeen zijn engineers met name betrokken bij het ontwerpen en produceren van machines en equipment die binnen de marine & offshore sector worden gebruikt.

  • Planner: Voor deze sector zijn planners van groot belang. Bevoorrading op zee maar ook het goed laten doorlopen van belangrijke industriële processen zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarbij een planner niet gemist kan worden.

  • Werkvoorbereider: Een werkvoorbereider coördineert bij de uitvoer van een project. Hij of zij zorgt ervoor dat de planning van het project in orde is, er voldoende personeel klaarstaat en dat zij ook beschikken over de juiste materialen om aan de slag te gaan.

  • Lasser: Waar de belangrijkste machines en onderdelen vaak van metaal zijn gemaakt is een lasser een belangrijke schakel. Dit geldt dus automatisch ook voor de marine & offshore branche!

Open sollicitatie

Een functie die bij jou past

Spreekt de offshore & marine sector je aan, of heb je al ervaring in deze branche? Bij Vastejob helpen we je graag om een nieuwe functie te vinden die precies bij jouw eisen en wensen past. Dat doen we door je uitgebreid te leren kennen voordat we je koppelen aan een vacature. Zo is de kans van slagen groter, waardoor we hopen dat je voor lange tijd naar tevredenheid bij je nieuwe werkgever blijft! Nieuwsgierig naar wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Bekijk dan de offshore vacatures of neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over!

Bekijk al onze offshore vacatures

Wij, van VasteJob, helpen je graag bij het vinden van de leukste functies als administratief uitzendbureau. Samen gaan we op zoek naar de organisatie waar jij perfect bij past, zodat je straks met ontzettend veel plezier aan het werk kunt gaan. Ben je er klaar voor? Bekijk dan de vacatures of neem meteen contact met ons op, dan gaan we gauw aan de slag.

Marine & offshore vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?