Monteur machinebouw vacatures

Ben jij een monteur in de machinebouw en ben je op zoek naar een nieuwe baan als monteur? Bij Vastejob.nl hebben wij verschillende vacatures, waaronder monteur machinebouw vacatures.  

Monteur machinebouw vacatures

Vacatures en functies binnen de elektrotechniek

Vraag je je wellicht af welke functies er binnen de elektrotechniek veel voorkomen? Hieronder hebben we een divers lijstje functies weergegeven.

Dit is slechts een klein deel van de mogelijke functies binnen de elektrotechnische branche. Uiteraard zijn er ook nog aanverwante functies vanuit administratie- of saleswerkzaamheden, maar de hieronder benoemde titels houden zich rechtstreeks bezig met het uitvoerende werk.

 • Projectcoördinator:
  Hoe groter het project, hoe belangrijker het werk van de projectcoördinator wordt. Deze zorgt er namelijk voor dat het project op schema loopt en dat de uitvoering en realisatie van het gewenste niveau zijn.

  Vaak heb je in deze functie een HBO opleiding in een technische richting gevolgd en kun je bovendien omgaan met de hoge mate van verantwoordelijkheid.

 • Monteur:
  Er zijn ontzettend veel verschillende monteursfuncties, waardoor dit kopje eigenlijk een eigen lijstje zou kunnen krijgen.

  Van service- of onderhoudsmonteur tot installatiemonteur en alles daar tussenin, monteurs vormen de ruggengraat van de elektrotechnische sector en zijn daardoor altijd gewild!

 • Koeltechnicus:
  Een bijzondere functie binnen de elektrotechnische branche is die van koeltechnicus. Denk hierbij aan een specialisme met betrekking airco’s, warmtepompen en industriële installaties, waarbij extra kennis van toepassing is. De werkzaamheden zijn sterk verwant aan die van monteur, maar kunnen ook draaien om advies.

 • Metaalbewerker:
  Als metaalbewerker ben je werkzaam in een werkplaats. Hier houd je je bezig met het bewerken, repareren en maken van allerlei apparaten of constructies.

  De projecten waar je aan werkt lopen zeer uiteen, maar zijn binnen de elektrotechnische branche vaak verwant aan een werkend apparaat of een machine.

 • Kwaliteitscontroleur:
  Zowel intern als extern is deze functie voor veel organisaties van groot belang. Veel toepassingen, apparaten en onderdelen dienen namelijk volgens een bepaalde standaard te worden gekeurd.

  Als kwaliteitscontroleur zorg je er onder anderen voor dat deze keuringen goed worden doorstaan, omdat jij het geleverde werk op kwaliteit hebt gecontroleerd.

Open sollicitatie

Monteur machinebouw

Als monteur machinebouw ben je bezig met de ontwikkeling en bouw van machines. Je bouwt machines door middel van het monteren van onderdelen op een frame. Machinebouw monteurs werken met verschillende componenten en passen verschillende verbindingstechnieken toe. Meestal werken deze monteurs in kleine teams van twee of meer. Als monteur machinebouw heb je meestal een MBO 2 Mechatronica of MBO 3 Allround constructiemedewerker diploma.  

Het is onze missie om jou aan een functie te helpen waar je voor langere tijd tevreden bent. Dit betekent dat we goed met jou in gesprek gaan om er achter te komen waar jij gelukkig van wordt. Vervolgens doen we ons best om een werkgever te zoeken die hierop aansluit. Dit proces krijgt alle aandacht die het verdient, waardoor jij uiteindelijk op een geweldige, vaste job terecht kom!

De perfecte elektrotechnische vacature vinden

Zou je ook graag aan de slag gaan bij een werkgever met de perfecte baan voor jou? We helpen je hier graag bij! Neem gerust een kijkje bij de beschikbare functies om te zien of er al iets tussen staat dat je aanspreekt.

Niet de juiste functie gevonden? Laat het aan ons weten, dan gaan we samen met je op zoek naar een vacature waar je gelukkig van wordt!

Groenvoorziening vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?