Over Ons

Het team

Ons team staat klaar voor onze klanten en kandidaten. Je zult één van ons misschien al eens aan de telefoon gehad hebben, maar welke (knappe) koppen schuilen er eigenlijk achter die stemmen? Wij stellen ons graag aan je voor!

Arjan

Eigenaar / Intercedent

Sinds 2012 ben ik trotse eigenaar van VasteJob. Kernwaarden van ons bedrijf zijn: kwaliteit leveren en innovatief zijn. Mijn passie is het blij maken van sollicitanten en klanten. Daarnaast vind ik het leuk om interne collega’s te begeleiden en het bedrijf te laten groeien. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en probeer ik zoveel mogelijk te sporten (voetbal en hardlopen).

 arjanpols@vastejob.nl

0180 – 512376

Leon

Recruiter

Als Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het werven van mensen met een technische en logistieke achtergrond. De afwisseling in de functie als Recruiter maakt de job leuk, de ene dag ben je de hele dag personeel aan het werven terwijl de volgende dag vol gepland staat met intakegesprekken. Naast mijn werk train ik een jeugdelftal en ben ik zelf ook vaak op het voetbalveld te vinden!

Leondegelder@vastejob.nl

0180 – 512376

Jorine

Officemanager

Als officemanager is het mijn verantwoordelijkheid dat de administratie correct verwerkt wordt. Ik ben bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de urenregistratie en het maken van arbeidsovereenkomsten.

De afwisseling in mijn functie, maakt mijn werk leuk. Het ene moment ben ik bezig met het schrijven van vacatureteksten, om vervolgens bezig te zijn met het uitzoeken van wet en regelgeving.

In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn vrienden op stap of met mijn hobby’s bezig.

Het is onze missie om talenten te ontplooien. We beleven er plezier aan wanneer we mensen kunnen plaatsen in een actieve werkomgeving. Een werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke groei, ambitie, stabiliteit en maatschappelijke betrokkenheid.

Om talenten te ontplooien kijkt VasteJob vooral naar de mens achter de klant en sollicitant. Wat drijft een bedrijf of medewerker. Waar wordt iemand gelukkig van en naar wat voor werknemers zijn onze partners echt opzoek. Deze vragen staan centraal. Het aanbieden van een goede, persoonlijke werksituatie is essentieel voor ontplooien van talent. Wij geloven in werkplezier, ontspanning, educatie en stabiliteit om samen met elkaar doelen te bereiken en uw/jouw talent zo goed mogelijk te ontplooien. De volgende kernwaarden streven we daarbij na.

Door zakenrelaties met respect te behandelen creëer je een samenwerking vanuit transparantie. Je neemt ambities mee en zorgt voor een goede vertrouwensrelatie.

Met klanten en sollicitanten worden langdurige samenwerkingen aangegaan waarbij je op elkaar kunt vertrouwen. De focus ligt dus niet op zoveel mogelijk winst maar juist op het ontwikkelen van talenten.

Een nieuwe “VasteJob“ is een belangrijke stap in het verloop van je carrière. Vaak is er een sociale omgeving bij betrokken (gezin of familie) en gaat het om iemands levensonderhoud. Hierbij hoort en nemen wij de verantwoordelijkheid om samen met alle partijen te kijken naar de ideale “match”.

Iedereen heeft op zijn of haar niveau talenten ontvangen om mee aan de slag te gaan. Het ontplooien van die talenten is bedoeld om mensen verder te helpen in hun functie en meer voldoening uit hun werk te halen. Benieuwd hoe wij dit doen? Neem dan vooral contact met ons op. Bij Vastejob werken ervaren collega’s die iedere dag streven naar langdurige en fijne relaties met zowel klanten als sollicitanten. Wees dus vooral welkom!

Bekijk beschikbare vacatures

Ben je benieuwd hoe wij jou aan een baan kunnen helpen?

Vacatures

Elke dag…
een beetje beter
dan de dag ervoor

Ook voor op ons eigen kantoor zoeken wij mensen. Vastejob is namelijk aan het groeien en altijd op zoek naar nieuw talent! Wil jij werken in een jong bedrijf waar je de ruimte krijgt voor je eigen initiatieven en wordt aangemoedigd om je talenten te ontplooien? Kun je ook nog eens een leuk potje tafeltennissen? Misschien ben jij dan wel de nieuwe collega die we zoeken! Je kunt alle openstaande vacatures hieronder vinden. Staat er geen aansluitende vacature bij, maar wil je wel graag bij ons komen werken? Stuur dan een open sollicitatie naar info@vastejob.nl.

Wij hebben 10 vacatures beschikbaar

Vacature (Leerling) Hovenier

Marktconform | (Leerling) Hovenier | Groenvoorziening | Krimpen aan den IJssel 

Door het aanleggen óf het goed onderhouden en aanleggen van tuinen bij bedrijven of particulieren, maak jij de klant elke...

Vacature Leerling Installatiemonteur

€1600-2200 bruto | Installatiemonteur | Installatietechniek | Rotterdam

Een uitdaging, daar loop jij niet voor weg, sterker nog daar krijg jij veel energie van. Jij bent een creatieve...

Onze filosofie: Elke dag een beetje beter dan de dag ervoor

Relaties zijn belangrijk, zowel met onze sollicitanten als met onze opdrachtgevers. Het is ons vak om deze partijen bij elkaar te brengen, zodat zij een goede relatie met elkaar aan kunnen gaan. Hierin gaan we verder dan andere uitzendbureaus. We zoeken niet zomaar naar een match. We willen dat er een duurzame, waardevolle relatie ontstaat. Dat kan alleen wanneer beide partijen goed bij elkaar passen. Die perfecte overeenkomsten zoeken, daar zijn we bij Vastejob iedere dag mee bezig.

Het mens achter de klant of kandidaat
Om een waardevolle relatie te creëren beginnen we allereest door op zoek te gaan naar het mens achter de kandidaat of klant. Waar worden zij enthousiast van? Hoe kunnen we hen daarbij helpen? Door op zoek te gaan naar hetgeen zij écht belangrijk vinden kunnen we veel beter beoordelen waar de perfecte match uit bestaat. Dit vormt de basis van ons werk.

Steeds een beetje beter
Iedere dag proberen we beter te worden in ons werk. Door onze klanten en kandidaten beter te leren kennen en zo nog betere matches te maken ontstaat er een grote kans dat beiden tevreden zijn over de nieuwe relatie. Zo creëren we samen een mooie, vaste job!

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?