Filosofie

Onze filosofie: Elke dag een beetje beter dan de dag ervoor

Relaties zijn belangrijk, zowel met onze sollicitanten als met onze opdrachtgevers. Het is ons vak om deze partijen bij elkaar te brengen, zodat zij een goede relatie met elkaar aan kunnen gaan. Hierin gaan we verder dan andere uitzendbureaus. We zoeken niet zomaar naar een match. We willen dat er een duurzame, waardevolle relatie ontstaat. Dat kan alleen wanneer beide partijen goed bij elkaar passen. Die perfecte overeenkomsten zoeken, daar zijn we bij Vastejob iedere dag mee bezig.

Het mens achter de klant of kandidaat
Om een waardevolle relatie te creëren beginnen we allereest door op zoek te gaan naar het mens achter de kandidaat of klant. Waar worden zij enthousiast van? Hoe kunnen we hen daarbij helpen? Door op zoek te gaan naar hetgeen zij écht belangrijk vinden kunnen we veel beter beoordelen waar de perfecte match uit bestaat. Dit vormt de basis van ons werk.

Steeds een beetje beter
Iedere dag proberen we beter te worden in ons werk. Door onze klanten en kandidaten beter te leren kennen en zo nog betere matches te maken ontstaat er een grote kans dat beiden tevreden zijn over de nieuwe relatie. Zo creëren we samen een mooie, vaste job!

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?