Team

Het team

Ons team staat samen klaar voor onze klanten en kandidaten. Je zult één van ons misschien al eens aan de telefoon gehad hebben, maar welke (knappe) koppen schuilen er eigenlijk achter die stemmen? Wij stellen ons graag aan je voor!

Arjan

Eigenaar / Intercedent

Sinds 2012 ben ik trotse eigenaar van VasteJob. Kernwaarden van ons bedrijf zijn: kwaliteit leveren en innovatief zijn.
Mijn passie is het blij maken van sollicitanten en klanten. Daarnaast vind ik het leuk om interne collega’s te begeleiden en het bedrijf te laten groeien.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en probeer ik zoveel mogelijk te sporten (voetbal en hardlopen).

info@vastejob.nl
0180 – 512376

Leon

Recruiter

Als Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het werven van technische en logistieke profielen.

De afwisseling in de functie als Recruiter maakt de job leuk, de ene dag ben je de hele dag personeel aan het werven terwijl de volgende dag vol gepland staat met intakegesprekken.

Naast mijn werk train ik een jeugdelftal en ben ik zelf ook vaak op de voetbalvelden te vinden!

info@vastejob.nl
0180 – 512376

Martine

Administratief Medewerkster

Als administratief medewerkster ben ik verantwoordelijk voor het correct verwerken van de administratie. Denk hierbij vooral aan de financiële administratie, urenregistratie en het maken van arbeidsovereenkomsten. Daarnaast is er regelmatig uitzoekwerk, bijhouden van wet en regelgeving en allround werkzaamheden. Naast het werk ben ik graag bij mijn gezin en met mijn hobby’s bezig.

info@vastejob.nl
0180 – 512376

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?