Parttime vacatures

Een deeltijd of parttime baan is tegenwoordig een stuk normaler dan dat dit vroeger het geval was. Het aantal mensen dat parttime werkt is dan ook enorm toegenomen. Daar zitten verschillende redenen achter, zoals bijvoorbeeld de emancipatiebeweging. Bovendien heeft parttime werken verschillende voordelen. Het gemiddelde aantal werkuren per week bij een parttime contract ligt rond de 24, maar 8 of 32 uur vallen ook beiden onder de noemer van parttime werken! We vertellen je graag meer over parttime werken en de parttime vacatures die VasteJob aanbiedt, dus lees vooral door!

Open sollicitatie

De voordelen van parttime werken

We stipten de voordelen al even aan, maar welke zijn dat dan precies? Hieronder hebben we enkele voordelen van parttime werken voor je opgeschreven, om je hier een idee van te geven.

 • Je kunt een tweede baan nemen of vrijwilligerswerk doen: Wanneer je parttime werkt houdt je ook best wat tijd over, afhankelijk van het aantal uren dat je op je werk bent natuurlijk. Je kunt op die manier twee carrières met elkaar combineren en beide dromen najagen!

 • Ruimte voor extra ambitie: Het kan ook zo zijn dat je naast je baan tijd wil maken voor een extra ambitie buiten je carrière om. Wanneer je bijvoorbeeld fanatiek sport of een bijzondere berg wilt beklimmen, zul je daarvoor moeten trainen. Wanneer je parttime werkt heb je tijd om achter je dromen aan te gaan.

 • Een studie volgen naast je werk is makkelijker: Dromen of carrières daar gelaten zijn er ook veel mensen die graag een studie willen volgen. Wanneer je fulltime werkt kan dit erg lastig zijn, maar met een parttime baan kun je gemakkelijk een dag in de week naar school!

 • Minder stress: Voor veel mensen met een fulltime baan lijkt een week vaak vooral uit werk te bestaan. Wanneer je parttime werkt is dit anders en wordt het een stuk gemakkelijker om de uitdagingen van je werk even los te laten. Zo heb je minder last van stress.

Vacatures

Branches met parttime vacatures

Op zoek naar vacatures voor een parttime baan in een specifieke branche? VasteJob is in allerlei verschillende branches actief en helpt jou graag om je nieuwe, vaste job te vinden! We vinden het daarbij erg belangrijk dat je jouw talenten kunt ontwikkelen en zullen daar dan ook zeker extra aandacht aan besteden. Hieronder vindt je enkele van de branches waarbinnen VasteJob actief is.

 • Bouw

 • Logistiek

 • Techniek

 • Transport

 • Administratie

 • Werktuigbouw

 • Groenvoorziening

 • Elektrotechniek

 • Sales

Iedere dag een beetje beter!

Bij VasteJob vinden we het heel belangrijk om onszelf te blijven verbeteren. Daarom hebben we er ons motto van gemaakt. We proberen het iedere dag iets beter te doen dan de dag daarvoor, zodat we onze klanten en kandidaten nog beter kunnen helpen. Benieuwd naar hoe we dat precies doen? Neem dan contact met ons op, we leren je namelijk graag kennen!

Bekijk al onze vacatures

Wij, van VasteJob, helpen je graag bij het vinden van de leukste functies als administratief uitzendbureau. Samen gaan we op zoek naar de organisatie waar jij perfect bij past, zodat je straks met ontzettend veel plezier aan het werk kunt gaan. Ben je er klaar voor? Bekijk dan de vacatures of neem meteen contact met ons op, dan gaan we gauw aan de slag.

Vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?