Uitzendbureau Gouda

Sta je aan het begin van je loopbaan of wil je een carrièreswitch maken met meer verantwoordelijkheden? Vastejob is de ideale plek om je te oriënteren op nieuwe mogelijkheden. Neem een kijkje op onze website naar onze vacatures in Gouda en solliciteer direct wanneer je jouw droomfunctie gevonden hebt! Weet je het nog niet zeker? Dan helpen we je graag verder met het vinden van je droomfunctie.  

Vacatures in Gouda

Elke dag een beetje beter dan de dag ervoor

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de beste match kan vinden en dat we samen een mooie relatie opbouwen. Zowel met sollicitanten als met onze opdrachtgevers is het belangrijk een goede band op te bouwen. Als uitzendbureau in Gouda brengen we werkgevers en werkzoekenden bij elkaar en zorgen ervoor dat zij een goede relatie aangaan. Wanneer wij aan een goede relatie denken, denken we aan vriendschap, loyaliteit en kwaliteit. Dit kan alleen wanneer er een goede match is gevormd en daarom is het belangrijk dat wij iedere dag bezig zijn met een beetje beter worden in het matchen.  

Vacatures in Gouda

Vacature & sollicitatie tips

Heb je eerst hulp nodig voordat je ergens op wilt reageren? Ook hiermee helpen we je graag op weg. Wil jij eruit springen met je CV? Een eerste indruk tijdens het solliciteren is het bekijken van het CV. Een goed CV vergroot de kans op een eerste uitnodiging. Een slechte CV kan ervoor zorgen dat je een kans mist voor je droombaan en dit willen we natuurlijk niet. 

 

 

 

Ben je pas afgestudeerd of wil je iets nieuws uitproberen? Weet je nog niet precies waar je moet zoeken of welke baan bij je past? Kom dan langs voor een oriëntatiegesprek. Met de juiste tips kun je jouw droombaan vinden. Is er op het moment dat je solliciteert niks wat bij je past? Dan is het ook mogelijk contact te houden met elkaar en stellen wij je op de hoogte zodra er nieuwe vacatures vrijkomen.  

De juiste match in Gouda

Het mooiste van ons vakgebied is het maken van de juiste match. Hier komt veel tijd en werk bij kijken om tot dit resultaat te komen. Per kandidaat verschillen de gesprekken en tijdsduur hiervan. Om een goed beeld te krijgen hoe wij als uitzendbureau in Gouda dit proces uitvoeren delen we hieronder de basis. Hoe ziet dit eruit bij het uitzendbureau in Gouda?  

Kandidaten spreken

Wij vinden het belangrijk iedere kandidaat te zien en te spreken. Tijdens het eerste gesprek krijgen we een goede indruk hoe iemand is en wat iemand zoekt. De eerste vorm van contact is vaak een kort, telefonisch gesprek en anders een mail. We proberen in dezelfde week het kennismakingsgesprek in te plannen.  

Werkgevers spreken

Daarnaast is het ook belangrijk regelmatig iedere werkgever te spreken. Om een sterke relatie op te bouwen proberen wij de werkgever zoveel mogelijk te spreken en een snelle terugkoppeling te geven wanneer we denken iemand gevonden te hebben. Hierin bespreken we ook de voortgang van de sollicitaties en of er nieuwe vacatures bijkomen. Wanneer je het bedrijf goed leert kennen zorg je er ook voor juiste kandidaten te koppelen. Denk hierbij aan de bedrijfscultuur en welke ambities het bedrijf stelt.  

Sollicitatiegesprek

We proberen kandidaten altijd zoveel mogelijk op hun gemak te stellen tijdens de sollicitatiegesprekken. Veel mensen vinden dit eng en wij zorgen ervoor, door de juiste vragen te stellen, dat iedereen zich van zijn of haar beste kant kan laten zien. We doorlopen samen het CV en aan de hand van het CV stellen we ook persoonlijke vragen. Hiermee kijken we of de kandidaat bij de bedrijfscultuur past.  

Vacatures in Gouda

Vacature match – Gouda uitzendbureau

Na een goed beeld te hebben gekregen van zowel de kandidaat als het bedrijf kan het matchen gaan beginnen. Hierbij is het belangrijk te kijken naar de belangen van beide partijen. Hierbij kun je denken aan de salarisindicatie, het aantal werkuren en tijdsduur contract. Het contract wordt opgesteld en getekend door de kandidaat en de eerste werkdag staat vast!  

 

Bij uitzendbureau Vastejob Gouda houden we ons geregeld bezig met vacatures in Gouda in de:  

 

  • Bouw- en aannemerij 

 

  • Constructie 

 

  • Elektrotechniek

 

  • Groenvoorziening 

 

  • HRM/Office 

 

  • Installatietechniek 

 

  • Logistieke diensten 

 

  • Marine & Offshore

 

  • Metaalbewerking 

 

  • Op- en overslag 

 

  • Overheid, gemeenten en scholen 

 

  • Productie 

 

  • Sales

 

  • Transport 

 

  • Verspaning 

Gouda vacatures

Ben je opzoek naar een functie wat hier niet tussen staat? Mail een open sollicitatie of bel voor meer vragen.  Je kunt ook gezellig langskomen voor een kop koffie en een gesprek. Zo kunnen we samen kijken naar de actuele vacatures in Gouda om de tofste baan te vinden voor jou!  

Vacatures in Gouda

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?