Uitzendbureau Rotterdam

Voor zij die graag snel aan het werk gaan, of juist graag zo snel mogelijk een nieuwe werknemer willen verwelkomen, is een uitzendbureau vaak de eerste stap. Bij Vastejob begrijpen we maar al te goed wat er in dergelijke situaties moet gebeuren. Vanuit onze geruime ervaring en gedegen aanpak kijken we samen naar de beste oplossing. Hoe we dat als uitzendbureau in Rotterdam doen vertellen we u graag.

Vacatures in Rotterdam

De kracht van VasteJob – Uitzendbureau Rotterdam

Om uitdagingen op het vlak van personeelsbemiddeling tot een goed einde te brengen is het belangrijk dat alle partijen tevreden zijn met de uitkomst. Dit geldt uiteraard ook voor uitzendvragen. We investeren daarom altijd in een duurzame relatie, juist ook wanneer het om uitzenden gaat. Dit doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat op deze manier een samenwerking de meeste kans van slagen heeft. Geen overhaaste beslissingen nemen en samen bijsturen wanneer dat nodig is zorgt ervoor dat alle partijen uiteindelijk tevreden blijven en in vertrouwen kunnen samenwerken.  

Vacatures in Rotterdam

Onze werkwijze als Rotterdams uitzendbureau

Graag vertellen we iets meer over onze werkwijze als uitzendbureau in Rotterdam. We volgen in principe altijd de onderstaande stappen, maar passen deze uiteraard graag aan wanneer de situatie daar om vraagt.  

 • Kennis maken

   

  Het begint altijd met een kennismaking. We vertellen u graag meer over wie wij zijn en wat we doen. Daarnaast willen we u ook graag goed leren kennen. Door op een ontspannen wijze de eerste conversatie te houden wordt het voor beide partijen meteen al makkelijker om op elkaar te kunnen vertrouwen. Bovendien weten we dan ook allebei al goed wat we aan elkaar hebben en wat we kunnen verwachten!  

 • Gesprek

   

  Vervolgens gaan we uiteraard wat dieper in op uw eisen en wensen en hetgeen wij hierin kunnen betekenen. We bespreken in een uitgebreid gesprek samen met u wat voor baan u zoekt en welke aspecten u belangrijk vindt met betrekking tot een werkgever. Zo kunnen we gericht op zoek naar een functie die bij u past.  

 • Aan de slag

   

  Wanneer we een geschikte functie voor u hebben gevonden zorgen we ervoor dat u hier zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan. We bekijken de werkgever zorgvuldig om er goed voor te zorgen dat deze bij u past en andersom. Zo komt u terecht op een plek waar u past!  

 • Begeleiding

   

  Vervolgens blijven we u nog een periode lang begeleiden. We vinden het belangrijk om u eerst te laten wennen aan de nieuwe werkplek en bespreken daarna graag met u hoe het gaat. Zijn er dingen waar u tegenaan loopt of bevalt het werk juist erg goed? Deze zaken bespreken we na enkele weken samen met u.  

 • Toekomst

   

  Vervolgens kijken we samen naar de toekomst. Idealiter krijgt u uiteindelijk een vast dienstverband omdat zowel u als de werkgever erg tevreden zijn. Dit is dan ook hetgeen waar wij ons voor inzetten. Ligt de situatie anders, dan bekijken we opnieuw wat we hierin kunnen betekenen!  

Branches en sectoren in Rotterdam

Heeft u ervaring in een specifieke branche of sector, of zou u juist graag overstappen naar een nieuw werkveld? Bij Vastejob kunt u terecht voor zowel technische als logistieke en commerciële functies. Hieronder hebben we enkele functiecategorieën voor u op een rijtje gezet. We hopen dat u hierdoor een goed beeld krijgt van hetgeen we voor u kunnen betekenen als uitzendbureau in Rotterdam!  

 

Bij Vastejob houden we ons geregeld bezig met functies in de:  

 

  • Bouw- en aannemerij 

 

  • Constructie

 

  • Elektrotechniek 

 

  • Groenvoorziening 

 

  • HRM/Office 

 

  • Installatietechniek 

 

  • Logistieke diensten 

 

  • Marine & Offshore

 

  • Metaalbewerking 

 

  • Op- en overslag 

 

  • Overheid, gemeenten en scholen

 

  • Productie 

 

  • Sales 

 

  • Transport 

 

  • Verspaning 
Vacatures in Rotterdam

Voor werkgevers in Rotterdam

Niet alleen werkzoekenden hebben baat bij een gedegen uitzendbureau uit Rotterdam. Uiteraard heeft u als werkgever soms ook behoefte aan personeel waar u op kunt rekenen. We kunnen in dergelijke gevallen zowel de werving & selectie als het detacheren of uitzenden van personeel aanbieden. Op die manier staan alle mogelijke kanalen tot uw beschikking, waardoor we u spoedig kunnen helpen aan het personeel dat u hard nodig heeft. Net zoals wij dat met werknemers doen gaan wij altijd voor een duurzame relatie. Langere tijd samenwerken creëert een prettige basis van waaruit we elkaar altijd van dienst kunnen zijn, wanneer het mee zit of juist wanneer het even wat minder gaat! 

Voor werkgevers

Waar wij het voor doen

Bij Vastejob vinden wij het als uitzendbureau in Rotterdam ontzettend fijn om verhalen te horen van werkgevers of werknemers, waaruit blijkt dat wij hen hebben geholpen bij het maken van de perfecte match. Mensen die plezier hebben in het werk waar zij via ons bij terecht zijn gekomen, daar doen we het voor. Benieuwd wat we bij Vastejob voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze vacatures!  

Vacatures in Rotterdam

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?