Voor werkgevers

Wat doet VasteJob

VasteJob is dé personeelsbemiddelaar voor onder andere logistieke, technische en commerciële functies. Wij gaan graag voor u op zoek naar de perfecte kandidaat. Zo nemen wij werk uit uw handen en houdt u zelf meer kostbare tijd over! Hoe we dat doen vertellen we u graag, dus lees vooral verder.

Wat u van ons mag verwachten

Wij streven naar lange termijn samenwerkingen met zowel onze opdrachtgevers als kandidaten. Door onze open en transparante werkwijze komt u niet voor verrassingen te staan, maar wordt u juist volledig ontzorgd. We willen uw organisatie goed leren kennen. Zo weten we goed wat er speelt en waar u naar op zoek bent.

Uiteraard zijn we altijd bereikbaar wanneer u ons nodig heeft. Daarnaast geven we regelmatig terugkoppeling met betrekking tot de voortgang, bijvoorbeeld wanneer we voor u op zoek zijn naar een specifieke kandidaat. We gaan iedere dag weer voor kwaliteit vanuit ons motto: elke dag een beetje beter dan de dag ervoor!

Inschrijven kandidatenoverzicht

Wat kan VasteJob voor u betekenen

Werving & selectie

  • Professionele en efficiënte werving en selectie door VasteJob;

  • Volledige ontzorging met betrekking tot de sollicitatieprocedure;

  • Werknemer komt direct bij u in dienst;

En

Detacheren & Uitzenden

  • Inzetten van kandidaten met als doel uiteindelijk een eventueel dienstverband bij uw bedrijf;

  • Zaken doen conform alle geldige wet- en regelgeving.

Nieuwe manier van werven

VasteJob heeft een nieuwe manier van werven ontwikkeld. Deze is ontstaan om te zorgen voor een nóg betere match tussen opdrachtgever en kandidaat. Er wordt hierbij per vacature een brochure gemaakt. Daarin staat alle informatie omtrent de vacature. Denk aan de gebruikelijke vacatureteksten, maar bijvoorbeeld ook aan een nauwkeurige salarisindicatie, de afstand naar het openbaar vervoer en andere belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien worden er meerdere opties geboden om de job de promoten.

Om een zo goed mogelijk beeld van de vacature te creëren voor onze kandidaten komen wij foto’s maken van de werkplek. Deze foto’s worden bewerkt, zodat niemand herkenbaar in beeld is. Eventueel kunnen ook bedrijfs- en merknamen uit de foto gehaald worden, indien u bijvoorbeeld wenst dat de vacature anoniem geplaatst wordt. Kandidaten krijgen op deze manier een extra goed beeld van de vacature en uw bedrijf. Dit helpt hen om te beoordelen of de job bij hun wensen aansluit en geeft hen een goed beeld en gevoel met betrekking tot uw bedrijf. Hierdoor zullen er sneller geschikte kandidaten gekoppeld worden aan de vacature en stellen wij alleen mensen voor die passen bij uw bedrijf! Een schematische weergave van het proces is hier te vinden. Deze aanpak verhoogt de kans op succes aanzienlijk, waardoor wij deze dan ook graag inzetten.

Wij horen het graag als u geïnteresseerd bent in deze manier van werken. Uiteraard leggen wij de mogelijkheden dan graag verder aan u uit.

Samenwerking Jigler

Als ondernemer wil je het beste voor jouw bedrijf. Zeker als het om personeel gaat. Je wilt er vanuit kunnen gaan dat alles goed voor ze geregeld is. Daarom werken wij samen met Jigler. Als Jigler partner verzorgen wij de werving en selectie van de beste kandidaten voor de leukste banen en gaan wij op zoek naar de ideale match. Dit doen wij onder andere via het vacatureplatform Jigler.nl.

Om jou als klant kwaliteit te bieden, kiezen wij voor een partner die aan alle wettelijk en juridische eisen voldoet. Inclusief vereiste certificaten. Jigler is, als onderdeel van P-services HR group, zo’n partij. De NEN-certificering garandeert dat aan alle verplichtingen uit arbeid wordt voldaan. En dankzij een lidmaatschap bij VCU en Stichting Normering arbeid zijn er regelmatig controles. Zo weet jij in ieder geval zeker dat de verloning van medewerkers volledig volgens de regels verloopt. 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor ons kandidatenoverzicht

Referenties bedrijven

Open sollicitatie

Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de metaalbewerking, logistiek, transport, verspaning en machinebouw.
Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar een vaste job?

Bekijk vacaturesHoe werkt het?